Voorgerechten

Ganzenleverterrine met rozijnenbrood en huisgemaakte chutney van ui € 20,50
Suikertoast met warme camembert / Winters slaatje € 15,50
Verse escargots De Bourgogne € 13,00
Wildpastei met zijn garnituur € 17,00
Toast champignon € 14,50


Visgerechten:                                                           

Kabeljauw op vel gebakken op een bedje van puree, prei en gekonfijte kerstomaatjes € 25,00


Vleesgerechten:                                                              

Hazenbil bereid met een sausje van jeneverbessen € 23,00

Gebakken fazantenborstfilet met gekarameliseerd witloof, champignonsaus en kroketjes

€ 25,50

Hazenrugfilet met zijn twee sausen, winterse groenten en kroketjes

€ 32,50

Hertenkalffilet in zijn wildjus met een palet van winterse groenten en kroketjes

€ 34,00

Huisbereide everzwijnragout met winterse groenten en aardappelbereiding naar keuze

€ 22,50


Desserten

Carpaccio van ananas met amandelgratin en kaneelijs

€ 9,50

Panna cotta met coulis van rode vruchten 

€ 9,00

Huisbereide Moelleux au Chocolat / Vanille-ijs € 9,00