Voorgerechten

Kroketjes scampi red curry / Scampi spiesje / Chuncky salsa € 13,00
Escargots de Bourgogone / Verse kruidenboter € 13,00
Tartaar van verse tonijn / Mango / Granaatappel / Wasabi mayonnaise € 17,00


Asperge tradities:                                                           

VG HG

Vlaamse wijze

€ 16,00 € 23,00

Beenham / Vlaams

€ 17,00 € 25,00

Gerookte zalm / Mousseline

€ 18,00

€ 26,00

Gepocheerde zalm / Mousseline

€ 18,00 € 26,00


Hoofdgerechten                                                               

Scampi met asperges & Ricardsaus

€ 26,50

Tagliatta di Manzo / Rib Eye / Asperge / Balsmaico / Krieltjes

€ 30,00

Handgesneden rundstartaar / Garnituren / Eitje

€ 22,00


Desserten

Warme bosvruchten / Crumble / Vanille-ijs

€ 8,00

Kolonel (Citroensorbet / Wodka)

€ 8,50

Huisbereide Moelleux au Chocolat / Vanille-ijs € 9,00

Moederdagmenu
 
 
Hapje van de chef
 
°°°
 
Handgesneden tartaar - fijne garnituren
Of
Aspergesoep - grijze garnaaltjes
 
°°°
 
Asperges - gepocheerde zalm - mousseline
Of
Côte à l'os van het varkentje - verse kruidenboter - 
handgesneden frietjes - fijne sla
 
°°°
 
Tarte Tatin - Hoeve ijs - Amandelscherven
€ 45 P/P